Serbian English Russian
VTEM skitter

Kvalitet

Pružamo vam vrhunski kvalitet usluge po povoljnim cenama!
VTEM skitter

Najbolja solucija

Mi uvek koristimo nove i sertifikovane kamione za prevoz vašeg tereta
VTEM skitter

Transport

Transportujte lako vaš teret na bilo kojoj tački sveta

nemaslike
S
vojim kapacitetima, kvalitetom i tehnologijom rada kompanija Panekspres u mogućnosti je da odgovori na zahteve savremenog tržišta i pruži kompletnu uslugu na jednom mestu.

Imamo ekonomična i pouzdana rešenja u pogledu organizacije transporta za sve destinacije u Srbiji i inostranstvu. Pored komercijalne robe, vršimo prevoz, duboko zamrznute robe, rasutog tereta, vangabaritnog tereta, opasnih materija i kontejnera. Poseban akcenat stavljamo na prevoz opasnih materija klase 1 – podklase 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5 i 1.6 (TNT, barut, detonatorske kapisle, inicijalne kapisle, rakete, pirotehniku, municiju itd) vozilima koja poseduju sertifikat EXIII. Takođe, imamo mogućnost kompletne organizacije u pogledu dobijanja tranzitne dozvole, organizovanja pratnje i osiguranja.

Bavimo se uslugama građevinske mehanizacije, letnjim i zimskim održavanjem puteva, izvođenjem grubih građevinskih radova kao i izvođenjem završnih građevinskih radova.

Bez obzira na sektor u kojem poslujete nudimo Vam usluge skladištenja kao sastavni deo transfera robe od Vaših dobavljača do krajnjih korisnika.Skladištenje robe je naša delatnost na koju smo ponosni.

Ulažemo svaki napor u inverstiranje u moderna vozila, sisteme, tehnologije, uređaje i opremu, kao i u njihovo održavanje.